Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Annelie

Dag Guy

Hier even een update. Ik ben na jouw lessen 2 à 3 keer per week blijven zwemmen en gisteren is het me dan eindelijk gelukt om zonder problemen 1 km aan een stuk crawl te zwemmen zonder vinnen of andere hulpmiddelen. Ik ga nu verder opbouwen naar langere afstanden.

Dus nogmaals bedankt om me de juiste basis mee te geven. Nu ben ik helemaal vertrokken.

Groetjes!

Annelie


maandag 30 oktober 2023
Lennard: aanrader!

Voor wie nog twijfelt om privé zwemles (crawl) te nemen; stop daar maar mee, bij Guy moet je zijn.

Tijdens de les krijg je op een enthousiaste en zeer leerrijke manier veel nuttige tips & tricks om crawl te leren zwemmen. 

De investering meer dan waard, met andere woorden! 


maandag 12 juni 2023
Sofie: Freestyle techniek

Ik wou al een tijd crawl leren zwemmen en heb toch even getwijfeld vooraleer ik me heb ingeschreven. Ik vond het een beetje prijzig en was sceptisch of ik effectief zou kunnen leren crawl zwemmen. 

Maar ik kan het alleen maar aanraden. Guy is een heel geduldige en enthousiaste leraar, neemt de tijd om alles goed uit te leggen en hoewel ik uiteraard nog veel moet oefenen, heb ik
vandaag al op mijn gemakje 1500 meter gezwommen en had er ook plezier in!

Bedankt, Guy!


donderdag 01 juni 2023
Jurgen: Lessenreeks crawl

Ik kan alleen maar positieve dingen schrijven over deze lessenreeks crawl techniek. Guy is een enthousiaste lesgever, die continu nuttige tips en positieve feedback geeft.  De lessen zijn opgebouwd uit verschillende oefeningen die telkens één of enkele aspecten van de crawl beweging isoleren, om zo je techniek te verfijnen.  Hierdoor besef je beter waarop je gericht moet letten bij het trainen.

Een dikke aanrader!


woensdag 26 april 2023
Annelie: Lessen crawl opbouw en techniekverfijning

Ik wou al langer crawl leren zwemmen, maar groepslessen waren steeds snel volzet of werden niet meer aangeboden.  Via internet ben ik dan de privélessen van Guy tegengekomen. Ik heb net de 3 lessen afgewerkt en kan ze heel erg aanbevelen! Ik kon vooraf totaal niet crawl zwemmen, kende de techniek wel in mijn hoofd maar het lukte mij niet om deze om te zetten naar de praktijk.  Ik wist niet hoe eraan te beginnen.

Guy leert je de crawl stap voor stap aan m.b.v. duidelijke en afwisselende drills.  Hij heeft een passie voor zijn sport en heeft er echt veel verstand van.  Ik heb de smaak nu helemaal te pakken en ga volop blijven oefenen! 

Dankjewel, Guy!


donderdag 13 april 2023
 
Powered by Phoca Guestbook