Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Michelle: Crawl

Met het idee dat ik wel een beetje kon zwemmen, toch begonnen aan de privé les met Guy. 

Dankzij een heel makkelijke uitleg en veel verschillende oefeningen, stap voor stap een veel betere techniek kunnen ontwikkelen.  En dankzij de oefeningen ook nog veel uitdaging voor de toekomst om gericht te blijven trainen.  

De les is zeker een aanrader voor iedereen.

Top coach, top uitleg, top motivatie.


zondag 02 juni 2019
Daniëlla: Crawl

Beste Guy,

Nog eens van harte bedankt voor je uitstekende les crawl.  Je hebt een zéér duidelijke en begrijpelijke manier om iets uit te leggen. Ik heb heel wat bijgeleerd en zal mij in de toekomst zeker kunnen bezighouden met de vele oefeningen die ik van je leerde.  Je raadgevingen en opmerkingen zullen mij verder helpen mijn zwemstijl te verbeteren.  Ik heb erg van onze les genoten en crawl zwemmen en de nieuwe technieken toepassen wordt nu een nieuwe uitdaging voor mij.

Groetjes en nog een fijne dag!

Daniëlla


zondag 19 mei 2019
Maxim Vanmanshoven: Crawl lessenpakket

Een zeer leerrijk lessenpakket voor de crawl zwemtechniek.

Guy legt alles piekfijn uit met oog voor detail en nodige professionaliteit. 

Thanks Guy !


maandag 11 februari 2019
Alle zwemstijlen, opbouw en techniekverfijning
https://www.start-to-swim.com

Alle zwemstijlen (vlinderslag, rugslag, schoolslag, crawl) opbouw en techniekverfijning.  Zwemcoaching op maat van jou/jullie doel(en).

Verbeter je crawl zwemtechniek, met aandachtspunten als: vormspanning, fases armbeweging, evenwicht, rotatie, remming & weerstand & stuwing, 2 - 6 takt benen, coördinatie & timing, en techniekdrills.

Triatlon les crawl


maandag 11 februari 2019
Robby: Schoolslag & crawl

Omdat onlangs in de buurt een zwembad geopend is en blessures had opgelopen in mijn vorige sport heb ik besloten om van zwemmen mijn sport te maken.

In het zwembad was al snel duidelijk dat mijn beenbewegingen bij schoolslag totaal verkeerd waren als ik naar getrainde zwemmers keek, maar ik kreeg de foute beweging zelf niet afgeleerd. Iets wat bijna 40 jaren geleden verkeerd aangeleerd is.

Aan crawl was ik zelfs nog niet begonnen omdat ik geen idee had hoe ik moest ademen.


Na wat zoekwerk op internet ben ik bij Guy terecht gekomen, hij is erin geslaagd om me de techniek van de schoolslag in 1 les aan te leren.  Met de crawl zijn we vanaf nul begonnen, maar ook hier had ik vlot de techniek onder de knie. 

Nu heb ik een stevige basis, de komende maanden en jaren is het aan mij om er meer en meer verfijning aan toe te voegen.


Bedankt Guy.


zondag 20 januari 2019
 
Powered by Phoca Guestbook