Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Kristien ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Crawl

Whaw! Echt whaw!

De lessen bij Guy zijn gewoon fantastisch: een schitterende opbouw, respect voor de voorkennis (of het gebrek eraan), veel afwisseling in de oefeningen en op de koop toe een mooie samenvatting op papier na elke les.  Ik vind zijn aanpak echt enorm goed (ik ben zelf leerkracht dus durf gerust kritisch zijn :-).  Guy geeft je enorm veel vertrouwen, doet je met zijn gemeende complimentjes groeien en heeft net oog voor die tips die je weer wat verderhelpen in het zwemproces.

Echt waar, dikke pluim voor iemand die met zoveel geduld, maar tegelijk ook met zoveel passie mensen (jong en oud) wil leren zwemmen.  Dikke pluim!


dinsdag 29 mei 2018
Ankie: Crawl opbouw en techniekverfijning

Beste Guy,

Ik wil je proficiat wensen met de opbouw van je crawl lessen.  Jouw lessen zijn technisch onderbouwd en zeer motiverend.  We kregen achteraf de nodige info en oefeningen om onze techniek te perfectioneren.


Doe zo verder.  


zaterdag 12 mei 2018
Stefan Smets: uitstekende lessen

Heel duidelijke toelichtingen, aandacht voor de kleinste details om het zwemmen zo efficiënt mogelijk te maken en leuke lessen! Een aanrader voor iedereen!!


maandag 12 maart 2018
Bart ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Crawl

Na eerdere bescheiden pogingen eindelijk eens een grondige manier gevonden om crawl te leren.  Handig dat je na elke les nog even een samenvatting krijgt van de verschillende oefeningen.

Bedankt.


zondag 12 november 2017
Yves: zwemlessen

Beste Guy

 

Hartelijk dank om te helpen met mijn eerste stappen in de crawl-wereld!

Na 3 boeiende, opbouwende lessen heb ik voldoende lesmateriaal met tips & tricks meegekregen om mijn crawl-ambitie kracht bij te zetten.

Kan je aan iedere zwemmer met drive voor meer aanraden : top smile 

 

Yves

 

    


donderdag 26 oktober 2017
 
Powered by Phoca Guestbook