Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Steven S.: Totale beginner crawl

Guy zet de lestijd maximaal in om op een klaar en duidelijke manier de techniek van de crawl tot in de puntjes uit te leggen. Vervolgens komen een breed gamma aan drills aan bod om de techniek in te oefenen en een goede basis te geven voor het individueel trainen na de les.  De drills en het overzicht worden na de les per mail ook bezorgd. Voor iemand zoals ik die nog nooit crawl heeft gezwommen is de uitleg en begeleiding een enorme meerwaarde!

Goede, geduldige lesgever met een vriendelijk karakter!

Bedankt, Guy!


maandag 07 januari 2019
Kim Clerckx: Crawl verfijnen

Dankzij Guy zijn ik en mijn vrienden goed kunnen starten met zwemmen van crawl.

Natuurlijk weet je nog iets van vroeger toen je jonger was maar als je 20 jaar niet meer gezwommen hebt dan is het zeker en vast
de moeite om nog eens de basis duidelijk mee te krijgen.

In de les kregen we een goede basis met theorie, veel oefeningen en kon je alle vragen stellen die je maar wou.
Nu is het aan ons om te blijven oefenen en onze crawl verder te verfijnen.

Bedankt aan Guy voor de goede begeleiding en ondersteuning.


maandag 07 januari 2019
Hans: Verfijnen crawl

Erg veel bijgeleerd van Guy over crawl zwemmen en waarop te focussen.

Hij neemt alle tijd om de oefeningen duidelijk uit te leggen en het waarom ervan duidelijk te maken.  Doordat de les individueel is, is er veel aandacht aan gepersonaliseerde feedback, wat het toch een stuk nuttiger maakt.

Een echte aanrader!


dinsdag 30 oktober 2018
Roel Geusens: Crawl

Beste Guy,

Na een doodnormale dag op vakantie in Italië - en nogal impulsief - beslis ik om te leren crawl zwemmen. Ik Google wat op internet en kom jou tegen. Ik maak een afpsraak, en zonder al te hoge verwachtingen begeef ik me richting zwembad om onder jouw leiding voor de eerste keer in mijn leven, vrijwillig een zwemles te volgen, los van de verplichte lessen die ik als jonge knaap ooit op school gehad heb. Een echte motivatie om te leren zwemmen had ik dus eigenlijk niet. Echt hoge verwachtingen evenmin.

Tijdens die eerste bewuste zondag twijfelde ik nog altijd of zwemmen wel iets voor mij was. Het is toch een heel technische bedoening, waar je maar traag vorderingen maakt. Al snel merkte ik echter dat je persoonlijke aanpak en je rustige en professionele manier van lesgeven bij mij de spreekwoordelijke klik gaf. Je wist me te motiveren en bij te sturen waar nodig, maar bovenal leerde je me de basis om technisch te zwemmen.

Je hebt me niet enkel de nodige techniek meegegeven, maar je hebt ook de zwemmicrobe overgedragen. Je kan me ondertussen 2 tot 3 keer per week in het zwembad terugvinden, en ik vind het echt een leuke en ontspannende bezigheid.

Aan iedereen die eraan denkt om te leren zwemmen, kan ik Guy enkel en alleen aanraden!

Bedankt en tot binnenkort in het zwembad!

Roel


woensdag 17 oktober 2018
Michael: Crawl les

Beste Guy,

Bedankt voor de privé les borstcrawl. Zeer leerrijk! Een echte aanrader!

Groetjes,

Michael


maandag 10 september 2018
 
Powered by Phoca Guestbook