Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Sofie: Freestyle techniek

Ik wou al een tijd crawl leren zwemmen en heb toch even getwijfeld vooraleer ik me heb ingeschreven. Ik vond het een beetje prijzig en was sceptisch of ik effectief zou kunnen leren crawl zwemmen. 

Maar ik kan het alleen maar aanraden. Guy is een heel geduldige en enthousiaste leraar, neemt de tijd om alles goed uit te leggen en hoewel ik uiteraard nog veel moet oefenen, heb ik
vandaag al op mijn gemakje 1500 meter gezwommen en had er ook plezier in!

Bedankt, Guy!


donderdag 01 juni 2023
Jurgen: Lessenreeks crawl

Ik kan alleen maar positieve dingen schrijven over deze lessenreeks crawl techniek. Guy is een enthousiaste lesgever, die continu nuttige tips en positieve feedback geeft.  De lessen zijn opgebouwd uit verschillende oefeningen die telkens één of enkele aspecten van de crawl beweging isoleren, om zo je techniek te verfijnen.  Hierdoor besef je beter waarop je gericht moet letten bij het trainen.

Een dikke aanrader!


woensdag 26 april 2023
Annelie: Lessen crawl opbouw en techniekverfijning

Ik wou al langer crawl leren zwemmen, maar groepslessen waren steeds snel volzet of werden niet meer aangeboden.  Via internet ben ik dan de privélessen van Guy tegengekomen. Ik heb net de 3 lessen afgewerkt en kan ze heel erg aanbevelen! Ik kon vooraf totaal niet crawl zwemmen, kende de techniek wel in mijn hoofd maar het lukte mij niet om deze om te zetten naar de praktijk.  Ik wist niet hoe eraan te beginnen.

Guy leert je de crawl stap voor stap aan m.b.v. duidelijke en afwisselende drills.  Hij heeft een passie voor zijn sport en heeft er echt veel verstand van.  Ik heb de smaak nu helemaal te pakken en ga volop blijven oefenen! 

Dankjewel, Guy!


donderdag 13 april 2023
Kevin : Examen zwemmen
Hey Guy
 
Ik heb deze voormiddag mijn examen zwemmen gehad in Kapermolen.  Ik heb goed moeten doseren om alles met een goeie tijd uit te zwemmen.  De keerpunten zijn allebei super gelukt, de sleutelgatbeweging heb ik 3 keer perfect kunnen uitvoeren.  De leerkrachten waren zeer enthousiast over mijn techniek.

Ik heb dan ook jouw naam vernoemd bij de betrokken lectoren aangezien ik het super vond hoe je mijn techniek hebt kunnen verbeteren!

Enorm bedankt om mij te helpen voor dit examen, volgens de leerkrachten was ik zeker geslaagd!

Nog heel veel succes met alles wat je doet en misschien tot binnenkort in het zwembad!
 
Kevin

zondag 02 oktober 2022
Siemen : Crawl

Ik heb zelf contact genomen met Guy omdat ik naar de toekomst toe wil starten met triatlon. 

Guy is erg gepassioneerd en straalt dit ook uit!  Heel erg aangenaam om me te werken.

Zijn uitleg is erg duidelijk en professioneel.  Je krijgt genoeg tools in handen om zelf om de techniek na uiteraard de nodige oefening onder controle te krijgen.

Dikke aanrader dus!


maandag 19 september 2022
 
Powered by Phoca Guestbook