INDIVIDUELE AANDACHT EN FIJNE SFEER

De zwemles is individueel of per 2. Het voordeel hiervan is dat u of uw kind les volgt op eigen tempo en op eigen niveau.

Iedereen die privé zwemles volgt krijgt de tijd die zij / hij nodig heeft om te leren zwemmen. Met een persoonlijke zweminstructeur / zwemleraar krijgen ook kinderen en volwassenen met grote waterangst, voorzichtige ouderen en personen met een beperking de kans om te leren zwemmen.

Een zweminstructeur / zwemleraar, die niet alleen aan de kant, maar altijd samen met het kind of de volwassene in het water is, geeft een veilig gevoel. U krijgt zwembegeleiding in een rustige sfeer en in een veilige omgeving, zonder pottekijkers.

Er gaat geen wachttijd verloren, u of uw kind hoeft niet, zoals in een groep, steeds uw beurt af te wachten. De gehele les wordt benut met zwemoefeningen en zwemcoaching

Voor kinderen: de lestijd bedraagt 50 minuten en de laatste 5 minuten is er een plezante afsluiter zodat uw kind beslist terug uitkijkt naar de volgende zwemles.

Het aantal zwemlessen per week is af te spreken met de lesgever. 

Start to swim leert het jou aan jouw tempo en je zal beslist snel vorderingen maken.  Onze zwemschema's zorgen voor een logische opbouw van zwemoefeningen.
zwemles